Hyppää pääsisältöön
Finnish

 

Webhotellipalvelua parhaimmillaan!

Toteutamme yli 17 vuoden kokemuksella Web Hosting -palveluita. Saat meiltä käyttöösi kaiken tarvitsemasi verkkosivustojesi sekä domainiesi ylläpitoon. cPanel -pohjaiset webhotellipalvelumme sopivat niin pienelle WordPress -installaatiolle kuin myös ääripäähän kustomoiduille dedikoitua tehoa vaativille sivustoille / järjestelmille.

Kustomoitu Hosting

Webhotellipalvelumme sisältävät tarvitsemasi verkkotunnuksen / verkkotunnukset (domain-nimet), tarvitsemanne sähköpostiosoitteet, sekä tehoja siihen mitä sinä kerrot tekeväsi. Autamme mielellämme sinua hostaamaan henkilökohtaiset tai yrityksesi nettisivut ja sähköpostit. Kustomoimme tarvittaessa dedikoitua tehoa webhotelliisi, jonka rajoituksia voidaan nostaa sitä mukaan kun tarve vaatii.

Lompakkoystävällinen Webhotelli

Hintalappumme ovat aina rehdin reilut molemminpuolin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitetään yhdessä mitkä ovat sinun Hosting-tarpeesi ja teemme sinulle luonnollisesti ilmaisen tarjouksen.

 

SUOMALAISET, NYT KUULOLLA!

Suomi voi ainoana maana poistaa Venäjän Internetistä kokonaan!

Kannata aloitetta!

Anna äänesi kuulua asian puolesta!

Meillä Suomalaisilla on ainoana maana mahdollisuus käyttää tämä tilaisuus. Valtion päätöksellä Venäjä voidaan eristää kokonaan globaalista Internetistä muutamassa minuutissa. Kyllä, tämä on totta. Vetoamme Suomen kansalaisiin jotta me asiasta kuulevat kävisimme kaikki kannattamassa aloitetta ja näin muistaisimme järkyttäviä asioita kokeneita Ukrainalaisia ja näyttäisimme Venäjälle että emme katso heidän toimiaan läpi sormien vaan käytämme yksinoikeudella tämän mahdollisuuden hyväksemme!

Aloite läpäisi Oikeusministeriön tarkistuksen 1.8.2022 jonka jälkeen äänten kerääminen asian viemiseksi eduskuntaan aloitettiin. Ole sinäkin mukana maailmanlaajuisesti jättimäisessä muutoksessa pahaa vastaan. Sotiminen ilman kunnollista tiedonkulkua vaikeuttaa Venäjää myös todella paljon. Kyseessä on täydellinen kyberase, pakote, ja muistutus ettemme hyväksy Venäjän toimintaa - samalla näyttäen suuresti koko maailman puolesta että muistamme ystäviämme Ukrainassa jotka joutuvat kokemaan törkeää vääryyttä.

Voit lukea tarkat faktat asiasta Kansalaisaloitteen kotisivuilta ja samalla voit antaa kannatuksesi aloitteen hyväksi sen viemiseksi eduskuntaan mahdollisimman pian.

Ota siis hetki aikaa lukaistaksesi aloitteen josta käy myös ilmi kuinka tämä on mahdollista ja miksi juuri kaikista maista Suomi pystyy poistamaan Venäjän globaalista Internetistä kokonaan.

Kiitos kun jaksoit lukea asiasta, ja vielä suurempi kiitos mikäli haluat olla osana tätä suurta muutosta hyvän puolesta ja käyt antamassa kannatuksesi aloitteelle ylempää löytyvästä painikkeesta tai siirtymällä kansalaisaloitteeseen suoraan tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen).

Kiittäen Disconnectrussia.com.