Hyppää pääsisältöön
x

 

Hae Credigo lainaa

 

Viihdeuutiset

Yllätyksen musisoinnista vastaavat Asko Kallosen hyvät ystävät Samuli Edelmann ja Leri Leskinen. Laulu rakkaudelle -ohjelman kolmas tuotantokausi huipentuu koosteeseen ikimuistoisimmista yllätyksistä. Mukana on myös yksi ennennäkemätön yllätys, joka tuttuun tapaan on ylistys rakkaudelle, kunnioitukselle ja ystävyydelle.

Julkaistu 33 minuuttia 27 sekuntia sitten.


Suosittu keskusteluohjelma on jäänyt tauolle. Ohjelmapaikalla nähdään tänään dokumentti. Juontaja-toimittaja Arto Nybergin luotsaaman keskusteluohjelman kevätkauden viimeinen jakso esitettiin viime sunnuntaina. Viimeisessä jaksossa vieraana olivat dekkarikirjailija Satu Rämö, ex-jääkiekkoilija Ossi Väänänen ja muusikko Yari.

Julkaistu 33 minuuttia 29 sekuntia sitten.


Yhdysvaltain länsirannikolla vaikuttaa punkyhtye, joka on nimennyt itsensä suomalaisten rakastaman Ransu-koiran mukaan. Miksi ihmeessä? Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 54 minuuttia 29 sekuntia sitten.


Koomikko Ismo Leikola sai kutsun näyttelijä Ron Mossin kotiin vuonna 2016. Asiasta kertoo MTV Uutiset.

Julkaistu 1 tunti 10 minuuttia sitten.


Juontaja Susanna Laine teki pitkään töitä tukka putkella ja on opetellut nyt hiljentämään tahtia. – Olen välillä todella huono sietämään tyhjäkäyntiä, Laine sanoo. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 1 tunti 16 minuuttia sitten.


Podcast-juontajat uskovat, että Farmilla oli ihastusta ilmoilla. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 7 tuntia 18 minuuttia sitten.


Nopealiikkeinen objekti tallentui videolle 18. maaliskuuta Englannin Warminsterissä. Maaliskuun 18. päivänä kuvatuissa videoissa näkyy, että tuntematon lentävä esine liikkuu hämmästyttävän suurella nopeudella Warminsterin Clay Hillillä, Isossa-Britanniassa.

Julkaistu 8 tuntia 34 minuuttia sitten.


One Directionista tutun Liam Paynen uskotaan tehneen kauneuskirurgisia muutoksia kasvoilleen. Liam Payne, 29, muistetaan parhaiten brittiyhtye One Directionin jäsenenä. Yhtyeen hajoamisen jälkeen Payne on luonut soolouraa. Hänen soolouransa tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Strip That Down ja For You.

Julkaistu 8 tuntia 34 minuuttia sitten.


Opetusministeri Li Andersson vieraili Luokan edessä -ohjelmassa. Luokan edessä -ohjelmassa puoluejohtajat joutuvat todellisen tenttauksen kohteeksi, kun lapset pääsevät esittämään heille kiperiä kysymyksiä. Uusimmassa jaksossa vasemmistoliiton puheenjohtaja ja opetusministeri Li Andersson joutuu vastaamaan lasten kysymyksiin rahasta.

Julkaistu 9 tuntia 36 minuuttia sitten.


Toimittaja Katri Utula ja yleisurheilija Jade Nyström kohtasivat toisensa kaksintaistelussa. Lauantai-illan Farmi-jaksossa pehtooriksi valittu SUSAnna Penttilä nimesi Katri Utulan kaksintaisteluun. Katri sai valita yhden kilpailijoista, jonka hän kohtaisi areenalla.

Julkaistu 9 tuntia 36 minuuttia sitten.


Tubetähti Jaakko Parkkali paljasti Kuutamolla-ohjelmassa päässeensä samaan pukukoppiin ja suihkuun Justin Bieberin kanssa. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 9 tuntia 57 minuuttia sitten.


Linnea Leinon asu Jussi-gaalassa oli kierrätetty luomus. Asiasta kertoo MTV Uutiset.

Julkaistu 10 tuntia 16 minuuttia sitten.


Jane Fondan mukaan Jennifer Lopez ei ole koskaan pyytänyt häneltä anteeksi vahinkoa, joka sattui Anoppi on pahin -elokuvan kuvauksissa lähes 20 vuotta sitten. Asiasta kertoo MTV Uutiset.

Julkaistu 10 tuntia 16 minuuttia sitten.


Yaffa ja Koutaniemi ovat taivaltaneet samaa matkaa jo seitsemän vuoden ajan. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 10 tuntia 18 minuuttia sitten.


Star Trek -tähti kertoo olevansa vain käytännöllinen suunnitellessaan hautajaisiaan. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 10 tuntia 19 minuuttia sitten.


Farmi Suomessa nähtiin mielenkiintoinen kaksintaistelu. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 10 tuntia 19 minuuttia sitten.


Roni Bäck kertoo, ettei esikoinen suostu nukkumaan muualla kuin isänsä sylissä. Suosikkitubettaja Roni Bäck, 29, sai alkuvuodesta 2023 esikoisensa yhdessä ex-sulkapalloilija Airi Mikkelän kanssa.

Julkaistu 11 tuntia 35 minuuttia sitten.


Kiefer Sutherland ei ole vaivautunut ostamaan uutta paria kenkiä. Näyttelijä Kiefer Sutherland, 47, muistetaan parhaiten Suomessakin suursuosiota nauttineesta 24-toimintasarjasta. Sutherland näytteli vuosina 2001-2010 esitetyssä sarjassa Jack Baueria. Sutherland esiintyy pian julkaistavassa televisiosarjassa Rabbithole.

Julkaistu 12 tuntia 37 minuuttia sitten.


Pariskunta sai kolmannen tyttärensä. Metan toimitusjohtaja Mark Zuckerberg ja hänen vaimonsa Priscilla Chan ovat saaneet kolmannen lapsensa. Tuore pienokainen on tyttö. Pariskunnalla on ennestään jo kaksi tytärtä: August, 5, ja Maxima ”Max”, 7. Asiasta kertoo Iltalehti.

Julkaistu 12 tuntia 37 minuuttia sitten.


Erika julkaisi aiheesta TikTok-videon, jolla on tällä hetkellä yli 45 miljoonaa näyttökertaa. 27-vuotias Erika Severini matkusti maaliskuussa poikaystävänsä Simon Oljemarkin kanssa Aasiaan. Severini vietti aikaa muun muassa Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa.

Julkaistu 12 tuntia 37 minuuttia sitten.


Kuutamolla-ohjelmassa nähdään vieraana Linda Wiklund, joka kertoo epäonnisesta yrityksestään tunnustaa rakkautensa silloiselle ihastukselleen.  Asiasta kertoo MTV Uutiset.

Julkaistu 13 tuntia 18 minuuttia sitten.


Kirjailija Angelika Leikola kertoo hänen ja ex-puolisonsa Ismo Leikolan uudessa kirjassa nuoruudestaan. Asiasta kertoo MTV Uutiset.

Julkaistu 13 tuntia 18 minuuttia sitten.


Deittailu avioeron jälkeen voi olla vaikeaa. Sen koki myös Ismo Leikola, joka yritti löytää naisseuraa sekä Suomesta että Amerikasta. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 13 tuntia 20 minuuttia sitten.


Aamut vauvan kanssa alkavat varhain. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 13 tuntia 20 minuuttia sitten.


Iltalehden Viisupodissa keskustellaan toukokuisten Euroviisujen säännöistä. On viitteitä siitä, että kilpailun tuomariston pisteytysperusteita olisi muutettu tavalla, joka palvelee Suomea edustavaa Käärijää.

Julkaistu 14 tuntia 36 minuuttia sitten.


Suomalaista vertaa virtaa useiden Hollywood-tähtien kehossa. Iltalehti uutisoi maaliskuussa, että Oscar-ehdokkaana Elvis-elokuvan pääroolista olleella näyttelijä Austin Butlerilla on suomalaiset sukujuuret. Butlerin juuret juontavat Etelä-Pohjanmaalle. Butlerin isoisovanhemmat tapasivat Suomessa, mutta muuttivat pian Amerikkaan.

Julkaistu 15 tuntia 38 minuuttia sitten.


 

Credigo

 

Luetuimmat juuri nyt:

 

Credigo

 

Luetuimmat 24h:

 

Credigo

 

Trendaavat Instagram #uutiset 48h

 

Credigo