Hyppää pääsisältöön
x

 

Hae Credigo lainaa

 

Tee oma Someuutinen! (Twitter)

Lähettänyt Nettitrendi 8 December 2022
Julkaistu 3 kuukautta 2 viikkoa sitten.

Tee Someuutinen ja saat näkyvyyttä!

Olemme hetken aikaa duunanneet "someuutisia" kansasta. Käytännössä tämä toimii niin, että data haetaan Twitteristä ja Instagramista muutamilta hashtägeiltä. Tämä artikkeli koskee enemmänkin Twiittejä, eli "someuutisia" joita on nyt helppo tehdä ja ne näkyvät Nettitrendin Sosiaalinen Media -> Twitter -sivuilla sekä uusimmat Twiittaukset sivun oikeassa sivupalkissa (tietokoneella) tai alempana "Uusimmat Twiitit" kohdassa sekä satunnaisesti poimittuina jokaisen sivun alaosassa "Random Twiittaukset".

Mikä on Someuutinen?

Someuutinen on uutinen, jonka käyttäjä lähettää ohjeistuksemme mukaisesti Twiittauksena ja Nettitrendin serverit hakevat tunnin välein tiettyjen hashtagien postaukset, hakevat ne, ja tekevät niistä automaattisesti etenkin Googleen hakukoneoptimoituja sivustoja jotka ovat indeksoitu Suomen kielellä normaalisti muutaman tunnin sisään ja voit etsiä Twiittiäsi / Someuutistasi Googlesta. Pisimmillään indeksointiin voi mennä yleensä vuorokausi, mutta normaalisti vain muutama tunti niin uutisesi on netissä, Googlesta kaikkien löydettävissä.

Saat pienenkin asian esille siis nyt helposti!

 

Parhaat Someuutiset nostetaan näkyville!

Olemme muutamia Twiittejä nostaneetkin mm. slideshow -banneriin joka näkyy lähes joka sivustolla muutaman hauskan / mielenkiintoisen someuutisen silloin tällöin. Olemme myös nostaneet paria beta-vaiheessa Twiitattua hyvää postausta sivuston muille "näkyville alueille".

Joitakin betavaiheen Someuutisia onkin katsottu jopa satoja kertoja - otsikot itsessään on nähty parille uutistwiitille tuhansia kertoja!

Jatketaan tätä samaa, eli parhaat Someuutiset voidaan nostaa eri paikoissa sivustoamme promotuiksi parhaiksi Someuutisiksi.

 

Nosta möly mistä vain!

Voit kertoa mistä vain, tehdä uutisen pienestäkin jutusta - oli se vaikka kadonnut kissasi niin ilmoitus ainakin tulee perille myös muille ja ihan Googleen asti!

Tai ehkäpä lähiösi spurgut aiheuttavat sinulle vitutusta ja haluat tehdä asiasta "someuutisen" niin nyt voit tehdä sellaisen ja nostaa kissan pöydälle!

 

Kuinka luon Someuutisen?

Lähetä Twiitti hashtagillä #uutiset. Mielellään lisää Twiittiisi myös #someuutiset & #nettitrendi hashtagit ja täggää ihmeessä vielä @nettitrendi mukaan Twiittiin niin se voidaan huomata paremmin.

Englannin ja muun kieliset Twiitit voit lähettää hashtagillä #news.

Nettitrendiä ei ole pakko tägätä, sillä uutiset haetaan hashtageilta tunnin välein automaattisesti.

Standardit täyttävät viime ajan hyvälaatuisista Twiiteistä "haetaan" Someuutiset Nettitrendin sivuille automaattisesti tunnin välein!

Twiitissä tulee olla kuva! Twiitin kuva näytetään sille renderöidyllä, oman URL-osoitteesi someuutisessa ja mahdollisesti bannerikuvana esimerkiksi parhaimmillaan!

Twiitin 100 ensimmäistä merkkiä ovat Twiitin virallinen otsikko, joista myös URL-osoite luodaan. Saat siis parhaan uutisnäkyvyyden Twiittiuutisillesi myös Googlea ajatellen käyttämällä 100 ensimmäistä merkkiä mahdollisimman hyvään otsikkoon - josta myös URL-osoite generoidaan.

Voit laskea merkit esim. Windowsin Muistiolla seuraavalla tavalla:

Someuutisen luontiopas kuva 1.

1. Kirjoita hakuun "notepad".

2. Avaa muistio.

Notepad rivitys

Klikkaa "Näytä" -> "Rivitys".

 

Notepad rivitys

Näet nyt alhaalla kuinka mones merkki ko. kohdassa on menossa.

Humioi että Twiittisi / Someuutisesi ensimmäisiin 100 merkkiin lasketaan Twitter-käyttäjänimesi ilman @ -merkkiä + yksi välilyönti, eli esim, "nettitrendi: " on @nettitrendi -käyttäjätunnuksella Twiitatun uutisotsikon otsikon sekä URL-osoitteen alku ja sisältyy ko. 100 merkkiin. Luvun ei tarvitse olla tasan tarkkaan oikea - järjestelmämme osaa kyllä optimoida otsikon mahdollisimman hyvin automaattisesti!

Tässä esimerkki hyvästä otsikosta:

Someuutisen luonti

Tämän jälkeen kirjoitat Twiitin mainituilla #uutiset ja mielellään #someuutiset & #nettitrendi mukana. Voit myös tägätä @nettitrendi Twitter-tilin siihen niin saamme pingaukset Twiiteistä vielä!

Ei muuta kuin Someuutisia tekemään!

 
Jatkuu mainoksen alla.
 
Uutisen tarjoaa:
Nettitrendi

Jaa uutinen!

 

Credigo

 

Luetuimmat juuri nyt:

 

Credigo

 

Luetuimmat 24h:

 

Credigo

 

Trendaavat Instagram #uutiset 48h

 

Credigo