Hyppää pääsisältöön
x

Sun Brändis Näkyviin

Lähettänyt Nettitrendi 17 Toukokuu 2023

Miesten sukkahousut ilman toimituskuluja ja Sun Brändis näyttää taas kerran trendaavalta.

 

Silloin kuin tekoäly ei kirjoita kaiken takana on ihminen

Joskus on hyvä pysähtyä ja muistaa missä sun uus appi tai brändi näkyisi. Mitä jos Turku lahjoitettaisiin Venäjälle jotta he jättäisivät Ukrainan rauhaan? Onko tärkeämpää puskea läpi tuulta, ilmaa, vai tulta? Entä jos kaiken tämän yhdistää? Eikö silloin miesten sukkahousut ole täysin samanarvoisia kuin mustan populaation käyttämä hiustyyli tai uuden ajattelumallin perusta erityisen mielenkiintoisille asioille.

 

Miesten sukkahousut

 

Laitetaan sun asias näkymään

Trendataan sun juttus, brändis, tuottees, tai vaikka kadonnut kissa (esimerkki alla) näkyviin ihan jokapuolelle Nettitrendiä: Kysy kuukausihinta: [email protected]

 

Kadonnut kissa

 

Laitetaan asiasi näkyville niin että me myös haluamme että toinen osapuoli hyötyy diilistä. Integroiden asiasi Nettitrendiin ja kymmeniin tuhansiin päivittäisiin näyttökertoihin! Se on tarpeeksi ärsyttävää muistuttamaan ihmisiä asiastasi. Diilit kuukausi kerrallaan.

 

Teemme parhaamme että markkinoiva osapuoli pyritään ihan devaamisen ilosta myös integroimaan Discover hakuihin ns. uuden oppimiseksi, joten mainosnäyttöjä pyritään saamaan moninkertaistettua pelkkiin sivunlatauksiin nähden, ja tekniikkaa on testattu ja halutaan "testata" oikeilla tuloksilla oikeille tahoille enemmän. Toivoisimme jatkuvia ja pitkäaikaisia yhteistyösopimuksia jonka eteen teemme luonnollisesti aina parhaamme palvelun / tuotteen / "asiasi" promoomiseen niin että mainostava osapuoli saa mahdollisimman paljon näkyvyyttä jolla voidaan taata jatkuvuutta mainostajien kanssa.

 

Lisäksi mainoskampanjalla voimme nostaa sivustonne off-page SEO:lla hakusanoista riippuen 10-40% ylöspäin Googlessa.

 

Sun brändis

Nettitrendi tai Nettitrendin Tekoäly kommentoi välillä matskua uutisotsikoihin. Tähän uutiseen ei ole lisätty toistaiseksi muuta materiaalia Nettitrendin tai Tekoälymme toimesta.

Jaa uutinen!

Avainsanat

Luetuimmat juuri nyt!

Luetuimmat 24h

Trendaavimmat Instan #Uutiset:

Uusimmat uutiset:

Instagram #uutiset