Hyppää pääsisältöön
x

 

Hae Credigo lainaa

 

Politiikka

”Lyijykynä on turvallinen ja hyvä kynä.” Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 38 minuuttia 29 sekuntia sitten.


Taiwan ilmoitti, että sen Hondurasin-lähettiläs on palannut Taiwaniin ja että maan lähetystö Hondurasissa suljetaan. Uutisen tarjoaa verkkosivuillaan Yleisradio.

Julkaistu 1 tunti 6 minuuttia sitten.


Strategiset alat alkavat olla valtion käsissä, ja Orbánille myönteisiä tahoja on nostettu jopa kulttuurilaitosten johtoon. ”Kyse on yhteiskunnallisen eliitin vaihtamisesta”, sanoo tutkija. Uutisen tarjoaa Kauppalehti.

Julkaistu 1 tunti 23 minuuttia sitten.


Suomen listavaalijärjestelmässä vertaillaan ehdokkaiden vertauslukuja, ei henkilökohtaisia äänimääriä. Suomessa on listavaali. Vertailtavana ovat ensisijaisesti puolueiden ja vaaliliittojen äänimäärät, eivät ehdokkaiden. Puolueet saavat kansanedustajia kustakin vaalipiiristä suhteellisen ääniosuutensa mukaan. Suomessa on käytössä d’Hondtin vaalitapa.

Julkaistu 1 tunti 54 minuuttia sitten.


HS haastaa kansanedustajaehdokkaat väittelyyn vaalikoneen jakavimmista kysymyksistä. Sarjan toisessa osassa poliitikot puhuvat huumeiden käyttöhuoneista. Uutisen tarjoaa Helsingin Sanomat.

Julkaistu 5 tuntia 13 minuuttia sitten.


Oikeusministeriön vaalijohtaja Arto Jääskeläinen pitää tärkeänä, että ehdokkaat eivät pelästy pahoinpitelytapausta. – Tämä on ehdottoman tuomittavaa, vaalijohtaja Arto Jääskeläinen oikeusministeriöstä sanoo Iltalehdelle kokoomuksen konkaripoliitikko Ben Zyskowicziin lauantaina kohdistuneesta hyökkäyksestä.

Julkaistu 8 tuntia 29 minuuttia sitten.


Neljäntenä ennakkoäänestyspäivänä äänensä oli iltakuuteen mennessä antanut jo 20,9 prosenttia Suomessa asuvista äänioikeutetuista, eli useampi kuin joka viides. Uutisen tarjoaa Helsingin Sanomat.

Julkaistu 11 tuntia 16 minuuttia sitten.


Kukaan haastatelluista puolustusvaliokunnan jäsenistä ei ajattele, että hävittäjiä tulisi lähettää Ukrainaan heti. Eriäviä näkemyksiä on kuitenkin siitä, voisiko Horneteja luovuttaa Ukrainalle siinä vaiheessa, kun Suomi on saanut uudet hävittäjät muutaman vuoden päästä.

Julkaistu 11 tuntia 16 minuuttia sitten.


Testi kertoo sinulle, miten hyvin tunnet tämän kevään vaalisloganit. Kevään eduskuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Ehdokkaat kilpailevat äänestäjistä ja kisa kovenee vaalipäivän lähestyessä. Eduskuntavaalit käydään 2. huhtikuuta. Luovuus on keino erottautua kilpailijoista. Erityisesti vaalisloganit vaativatkin kekseliäisyyttä.

Julkaistu 11 tuntia 30 minuuttia sitten.


Riikka Purra joutui keskeyttämään kannabiskeskustelun ja poseerasi kymmenissä kuvissa Vantaan suurmarkkinoilla Korsossa. Eduskuntaan pyrkivä Jorma Piisinen sai voimasanoin kuorrutetun käskyn olla leikkaamatta ansiosidonnaista. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 12 tuntia 6 minuuttia sitten.


Itävallan ulkoministeri Alexander Schallenberg pitää Venäjän tärkeyden vähättelemistä harhaisena. Uutisen tarjoaa Kauppalehti.

Julkaistu 12 tuntia 34 minuuttia sitten.


Elämme kiihkeitä päiviä, kun eduskuntavaalit lähestyvät. Kaikkien mieltä demokratian kulmakivenä pidetty äänestäminen ei kuitenkaan kiihota, kirjoittaa IS:n uutispäällikkö Teijo Piilonen. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 12 tuntia 42 minuuttia sitten.


Vaalijohtaja Arto Jääskeläisen huolena on, että koventunut kielenkäyttö ja uhkailu valuvat sosiaalisesta mediasta entistä enemmän teoiksi. Ehdokkaisiin kohdistuva häirintä on viime vuosina lisääntynyt.

Julkaistu 13 tuntia 10 minuuttia sitten.


Moni suomalainen poliitikko on tuominnut jyrkästi Zyskowiczin kokeman pahoinpitelyn. Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz joutui lauantaina pahoinpitelyn kohteeksi vaalikampanjointinsa lomassa. Moni poliitikko ja puoleen puheenjohtaja on tuominnut teon jyrkästi ja osoittanut tukensa Zyskowiczille.

Julkaistu 14 tuntia 31 minuuttia sitten.


Kansanedustaja ja eduskuntavaaliehdokas Ben Zyskowicz joutui väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi lauantaina. Hän jatkoi tapahtuneen jälkeen vaalikampanjointia metroasemilla normaalisti. Ben Zyskowicz (kok) joutui pahoinpitelyn kohteeksi Itäkeskuksen metroasemalla lauantai-aamupäivästä.

Julkaistu 14 tuntia 31 minuuttia sitten.


Pääministeri Sanna Marin kävi äänestämässä saavuttuaan Brysselistä takaisin Suomeen. Pääministeri ja SDP:n puheenjohtaja, kansanedustajaehdokas Sanna Marin (sd) saapui suoraan EU-johtajien tapaamisesta Brysselistä Pirkanmaalle tekemään vaalityötä ja ennakkoäänestämään. Marin antoi äänensä kirjastotalo Metsossa iltapäivällä kello 14 jälkeen.

Julkaistu 14 tuntia 31 minuuttia sitten.


Markus Mustajärvi: ”Aikaisemmin on ryssitelty ja puhuttu törkeyksiä, mutta niskaan ampumisella ei sentään ole vielä ennen uhattu”. Suomessa käytävä Nato-keskustelu on kuumentanut kansalaisten tunteita. Tämän ovat saaneet kansanedustajat huomata "kansalaispalautetta" vastaanottaessaan.

Julkaistu 14 tuntia 31 minuuttia sitten.


Zyskowiczin kimppuun käynyt mies löi tätä kasvoihin ja solvasi tätä. Tapauksesta on otettu yksi henkilö kiinni ja tehty rikosilmoitus, Helsingin poliisi vahvistaa. Uutisen tarjoaa verkkosivuillaan Yleisradio.

Julkaistu 16 tuntia 11 minuuttia sitten.


Poliitikot toteavat Twitterissä, että vaalikampanjointia tulee kaikkien saada tehdä rauhassa. Uutisen tarjoaa verkkosivuillaan Yleisradio.

Julkaistu 16 tuntia 11 minuuttia sitten.


Iltalehden mukaan Zyskowicz oli Itäkeskuksen metroasemalla odottamassa metroa Vuosaareen, kun paikalle tullut mies alkoi uhkailla häntä. Uutisen tarjoaa Helsingin Sanomat.

Julkaistu 17 tuntia 18 minuuttia sitten.


Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz pahoinpideltiin lauantaina Itäkeskuksessa. Uutisen tarjoaa Helsingin Sanomat.

Julkaistu 17 tuntia 18 minuuttia sitten.


Politiikan puskaradiossa puhutaan tällä viikolla Sauli Niinistön Turkin-matkasta, Sanna Marinin hävittäjähöpinöistä sekä taktisesta äänestämisestä jännittävissä eduskuntavaaleissa. Politiikan puskaradio -podcastissa on tällä viikolla tuhti kattaus ajankohtaisia kuumia perunoita, joista valmistuu maukas soppa.

Julkaistu 17 tuntia 32 minuuttia sitten.


Zyskowicz kertoo olevansa hyvin järkyttynyt tapahtuneesta. Kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok) pahoinpideltiin lauantaina Itäkeskuksessa. Zyskowicz oli Itäkeskuksen metroasemalla odottamassa metroa Vuosaareen, kun paikalle tullut mies alkoi uhkailemaan häntä. Hyökkääjä tuli viiden sentin päähän kansanedustajasta ja uhkasi tappaa hänet.

Julkaistu 17 tuntia 32 minuuttia sitten.


Ben Zyskowicz joutui pahoinpitelyn kohteeksi Itäkeskuksessa. Kansanedustajan kimppuun hyökännyt mies uhkasi tappaa kansanedustajan ja kamppasi Benin maahan. Kansanedustaja Ben Zyskowicz joutui lauantaina pahoinpitelyn kohteeksi vaalikampanjoinnin lomassa. Zyskowiczin mukaan kyse on ’selkeästä poliittisesta motiivista.

Julkaistu 17 tuntia 32 minuuttia sitten.


Kokoomuksen mukaan ensi vaalikaudella on aloitettava uuden ydinvoimalahankkeen toteuttaminen. Kokoomus haluaa ydinvoimasta tulevan hallituksen energiapolitiikan kulmakiven. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo vaatiikin Suomeen uutta ydinvoimalaa.

Julkaistu 17 tuntia 32 minuuttia sitten.


Zyskowicz kertoo tuntemattoman miehen uhanneen tappamisella ja lyöneen häntä kasvoihin. Jutun tarjoaa Ilta-Sanomat.

Julkaistu 18 tuntia 44 minuuttia sitten.


 

Credigo

 

Luetuimmat juuri nyt:

 

Credigo

 

Luetuimmat 24h:

 

Credigo

 

Trendaavat Instagram #uutiset 48h

 

Credigo