Hyppää pääsisältöön
Finnish

 

Yritysliittymä jolla sanot Moi!

Moi Mobiilin huippuhelpoissa yritysliittymissä sinun ei tarvitse säätää jokaista yrityksesi liittymää erikseen. Yritykselläsi on yksi yhteinen potti, jota kaikki käyttävät. Et maksa turhasta, vaan voit tarpeen mukaan pienentää tai suurentaa yrityksen yhteistä "poolia" johon kaikki yrityksesi Moi Mobiili -liittymät kuuluvat.

Yritysliittymien tarkat hinnat heti

Moi Mobile Business on tehnyt sinulle laskurin, joka toimii kuin ajatus. Saat nimittäin hinnan kaikille yrityksesi tarvitsemille liittymille 10 sekunnissa. Hinnat pitävät yrityksellesi samasta hetkestä alkaen!

Älä maksa turhasta

Koko yrityksen yhteinen puhe- ja datapaketti on oiva tapa säästää rahaa. Ei laskutuksia ylitoimitetuista puhelu- tai viestikapasiteeteista mikäli tarvitset käyttöösi vaikkapa vain runsaammin numeroita.

Moi! Simmit tuli!

Moi Yritysliittymä toimii huippunopeassa DNA:n 4G / 5G -verkossa. DNA:n 4G-verkko peittää 99,6% Suomalaisista ja toimii kattavasti ulkomailla ympäri maailman - missä sinä tai työntekijäsi tarvitsettekaan liikkuvaa yhteyttä.

Moi Business Mobiili

Tutustu Moi Business Mobiili -yritysliittymiin (sekä yksityisliittymiin toki myös) helposti ja kätevästi tästä linkistä ja tue myös yhteistyökumppaneitamme!

 

SUOMALAISET, NYT KUULOLLA!

Suomi voi ainoana maana poistaa Venäjän Internetistä kokonaan!

Kannata aloitetta!

Anna äänesi kuulua asian puolesta!

Meillä Suomalaisilla on ainoana maana mahdollisuus käyttää tämä tilaisuus. Valtion päätöksellä Venäjä voidaan eristää kokonaan globaalista Internetistä muutamassa minuutissa. Kyllä, tämä on totta. Vetoamme Suomen kansalaisiin jotta me asiasta kuulevat kävisimme kaikki kannattamassa aloitetta ja näin muistaisimme järkyttäviä asioita kokeneita Ukrainalaisia ja näyttäisimme Venäjälle että emme katso heidän toimiaan läpi sormien vaan käytämme yksinoikeudella tämän mahdollisuuden hyväksemme!

Aloite läpäisi Oikeusministeriön tarkistuksen 1.8.2022 jonka jälkeen äänten kerääminen asian viemiseksi eduskuntaan aloitettiin. Ole sinäkin mukana maailmanlaajuisesti jättimäisessä muutoksessa pahaa vastaan. Sotiminen ilman kunnollista tiedonkulkua vaikeuttaa Venäjää myös todella paljon. Kyseessä on täydellinen kyberase, pakote, ja muistutus ettemme hyväksy Venäjän toimintaa - samalla näyttäen suuresti koko maailman puolesta että muistamme ystäviämme Ukrainassa jotka joutuvat kokemaan törkeää vääryyttä.

Voit lukea tarkat faktat asiasta Kansalaisaloitteen kotisivuilta ja samalla voit antaa kannatuksesi aloitteen hyväksi sen viemiseksi eduskuntaan mahdollisimman pian.

Ota siis hetki aikaa lukaistaksesi aloitteen josta käy myös ilmi kuinka tämä on mahdollista ja miksi juuri kaikista maista Suomi pystyy poistamaan Venäjän globaalista Internetistä kokonaan.

Kiitos kun jaksoit lukea asiasta, ja vielä suurempi kiitos mikäli haluat olla osana tätä suurta muutosta hyvän puolesta ja käyt antamassa kannatuksesi aloitteelle ylempää löytyvästä painikkeesta tai siirtymällä kansalaisaloitteeseen suoraan tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen).

Kiittäen Disconnectrussia.com.