Hyppää pääsisältöön
x

Psykiatrinen Hoito

Psykiatrinen Hoito

Psykiatrinen Hoitokontakti Hakusessa

Psykiatriseen hoitoon on vaikea päästä. Siksi ystävämme pyytää hieman apuja. Turun TK:sta yritetty kolme kertaa päästä psykiatriseen hoitoon. Koska millään kerralla henkilö ei saanut lähetettä psykiatrille hän yritti tappaa itsensä kaksi kertaa - onnistumatta.

Nyt kasaan kerätään 297600€ Psykiatrisen hoitokontaktin aloittamiseksi nyt ja lopetettavaksi kun potilas on 65v. Jäljellä potista on kerättävänä enään 297580€!

Käy antamassa lahjoituksesi tästä linkistä!

 

 

TYKS:in Vartijat Yrittivät Tappaa Potilaan

Tämän jälkeen kaksi TYKS:in vartijaa mursivat häneltä niveliä sekä jalkapöydän josta aiheutui ikuinen vamma jalkaan ja leikkausuhka, sillä TYKS laittoi jalan kipsiin jossa se 4-5kk luutui - ja tietysti se luutui väärin ja unelmat erikoisemmista urheiluista sekä jatkuva varominen jalalla jäi 34-vuotiaalle loppuelämäksi.

TYKS muistaa jokaisesta käynnistä henkilöä laskulla, ja lääkkeet menevät omasta pussista. TYKS on myöntänyt henkilölle tapahtuman vääryyden usealta taholta ja joutuu oikeudelliseen vastuuseen asiasta - kuten vartijat.

 

TYKS Vastuuseen

Asiasta on tehty rikosilmoitus osittain valmiiksi.

 

Hän tarvitsee psykiatria...

Keräyksessä on 297600€ (!) joka korvaa yhteensä viikottaisen psykiatrin käynnin 34-vuotiaasta 65-vuotiaaksi, mikä on arvioni elämän pituudesta ellei sille tule äkillistä lopetusta.

Käy antamassa lahjoituksesi tästä linkistä!

Luetuimmat juuri nyt