Hyppää pääsisältöön

Vladimir Putin ja uudet pedofiilisyytökset - Putin on #Pedoputin?

Vladimir Putin ja uudet pedofiilisyytökset - Putin on #Pedoputin?

Onko Vladimir Putin Pedofiili?

Vladimir Putin näyttäisi olevan pedofiili, kertovat nimettömänä pysyttelevät arkaluontoiset lähteemme. Suurilta osin koko maailma on tällä hetkellä samaa mieltä - epävirallisesti sanottuna anonyymeistä lähteistä - että totta tosiaan Vladimir Putin on pedofiili. Siitä syntyikin #Pedoputin hashtagi joka alkoi saada trendausta lauantaina 21.8. Twitterissä. #Pedoputin yrittää kertoa ovatko Vladimir Putinia kohtaan nostetut syyt totta vai eivät, joskin meidän lähteemme kertovat että Vladimir Putin on pedofiili, mutta silti epävirallisesti toistaiseksi. Nyt kun tiedämme että Vladimir Putin on parhaimpien kertoimien mukaan pedofiili, mietitään hetki mikä ihme on Pedoputin..

 

 

Mikä on "#Pedoputin"?

#Pedoputin on kaikki Vladimir Putinin uudesta pedofiiliskandaalista, josta anonyymit tietolähteemme kertovat Vladimir Putinin olevan pedofiili eikä tätä saisi unohtaa mikäli alat epäillä muuta. #Pedoputin on kommuuni ihmisille jotka ovat suurimmalti osalti Vladimir Putinin seksuaalisen ahdistelun uhreja, mutta sekaan mahtuu kaikkea hiihtäjää. "Uhrilähteet" haluavat pysyä anonyymeinä, välillä jaellen mahdollisesti lapsuuden kuvia jotka sisältävätkin oikeasti suurta tuskaa.

#Pedoputin on siis hashtagi joka muistuttaa että kaiken järjen mukaan Vladimir Putin on pedofiili.

 

Is Vladimir Putin a Pedoputin and Pedophile?
Materiaalia joka myöntää Vladimir Putinin tykkäävän lapsista hieman liikaa. Kuvissa itse Pedoputin.

 

Pedoputin

Pedoputin itsessään on lyhennelmä siitä, kun jostakusta tehdään pedofiili. Mikäli ymmärsit, hienoa, kursseja emme ala asian tiimoilta pitämään toistaiseksi.

 

 

Onko Jodel Venäläisten Pedofiilien kohtauspaikka?

Nettitrendi julkaisi jokin aika sitten jutun Jodelista joka ilmeisestikin on Venäjä- ja Vladimir Putin -myönteinen keskustelupalsta. Tämä siksi että Venäläiset anonyymit moderaattorit voisivatkin käyttää asemaansa nimenomaan teini-ikäisten keskuudessa käytetystä anonyymistä sosiaalisen median alustoista. Tämä on mikä mainioin peitetarina ala-ikäisten seurassa viihtymiseen ns. virtuaalisesti Venäläisiltä ja itse Putinilta.

Toivomme kaikille uhreille parantumisia.

Sillä aikaa pommittakaa häshtägiä #Pedoputin! :)

 

Lisää uusi kommentti

Puhdas teksti

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

 

 

SUOMI VOI AINOANA MAANA POISTAA VENÄJÄN GLOBAALISTA INTERNETISTÄ!

 

 

 

 

👉 LUE LISÄÄ TAI KÄY ANTAMASSA ÄÄNESI ASIAN PUOLESTA:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/10995

 

 

Kannata aloitetta!