Hyppää pääsisältöön

Marion Rauvola - Huumeita, varastelua, valehtelua

Marion Rauvola - Huumeita, varastelua, valehtelua

Marion Rauvolan huumeiden käyttö pisti elämän sekaisin

 

Marion Rauvola tunnetaan yksinäisenä huumeiden käyttäjänä Turussa. Hän on myös myöntänyt Subutexin käytön lisäksi olleensa ammattivaras. Marion Rauvolan raskausajasta hän on kertonut, että piti huolta "piikkien olevan puhtaita". Marion Rauvolan valheet, huumeiden käyttö, ja muu rikollistoiminta on vienyt Turkulaisen pohjalle.

 

Huumeet ja Marion Rauvola

Marion Rauvola on Turussa asuva viisikymppinen nainen, joka on avoimesti käyttänyt eri huumausaineita yli 30 vuotta. Mukaan mahtuu amfetamiini, metafetamiini, Subutex sekä muut opiaatit, lievempänä kannabis mutta vaarallisimpina mm. LSD ja fentanoli.

Marion Rauvola on kuin ihmeen kaupalla edelleen elossa, tuumii ulkopuolinen lähteemme, jonka tiedot varmistaa toinen ulkopuolinen lähteemme Nettitrendille.

"Hänen olisi pitänyt kuolla jo kymmeniä vuosia sitten!", kommentoi anonyymi lähteemme raporttiimme.

 

Marion Rauvola ja huumeet
Marion Rauvola (kuvassa) on Turun tunnettu narkomaani.

 

Marion Rauvola leuhkii varkauksillaan

Marion Rauvola on myös rehennellyt kuinka hän on ollut aikoinaan ammattivaras. Rauvola on varastellut irtaimistoa kaupoista 90- ja 00 -luvuilla, jolloin hän oli vielä parikymppinen.

 

Marion Rauvolan seksuaalinen ahdistelu

Marion Rauvola on avoimesti valehdellut ikäänsä Turun baareissa yli kolmekymppisenä, kertoen alaikäisille kuten haastattelemamme lähde kertoo. Hänet Marion Rauvola oli valinnut seksiuhrikseen pojan ollessa vielä 19-vuotias.

"Marion Rauvola on kamala ihminen, jopa pedofiili voisin sanoa", kertoo lähteemme traumatisoivista kokemuksistaan Marion Rauvolan kanssa.

 

 

 

SUOMI VOI AINOANA MAANA POISTAA VENÄJÄN GLOBAALISTA INTERNETISTÄ!

 

 

 

 

👉 LUE LISÄÄ TAI KÄY ANTAMASSA ÄÄNESI ASIAN PUOLESTA:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/10995

 

 

Kannata aloitetta!