Hyppää pääsisältöön
x

Härkämäen Huolto Isännöintitoimisto - Sihteeri Irtisanoutui Moraalisyistä

Härkämäen Huolto Isännöintitoimisto - Sihteeri Irtisanoutui Moraalisyistä

Härkämäen Huolto Oy - Sihteeri irtisanoutui koska omatunto ei riittänyt työhön

Härkämäen Huolto Oy kärsii pahoja takaiskuja tällä hetkellä. Heidän taloustietonsa työntekijöiden määrästä vaihtelee nollasta kahteentoista, mutta nyt on ainakin selvää että todellinen numero on ainakin yksi vähemmän.

Kalle Laitisen isännöimä Härkämäen Huolto Oy on tietojemme mukaan niin kovassa huijausbuumissa mukana, että jopa heidän lyhytaikaiseksi jäänyt sihteeri irtisanoi itsensä omantunnon vuoksi moraalisyistä.

 

 

Kalle Laitinen & Härkämäen Huolto - "Sihteeri jolla oli omatunto ymmärsi irtisanoutua"

Kalle Laitinen ei selvästikään osaa isännöitsijän ominaisuuksia eikä velvollisuuksia. Sen sijaan täysin lieron, kavalan huijarin velvollisuudet hän täyttää - ainakin mikäli uskomme lähteitämme jotka ovat tällä kertaa todella luotettavat.

Nimettömänä pysyvä kiinteöistävlittäjä kertoi äskettäin Nettitrendin edustajalle viime viikolla siitä, kuinka kukaan ei halua tulla edes Härkämäen Huollon sihteeriksi töihin, sillä työssä kohtaa "niin paljon valehtelua ja huijausta". Tämän vuoksi vain hetken aikaa Härkämäen Huolto Oy:ssä töissä ehtineenä ollut sihteeri, jonka nimeä emme mainitse mutta voitte varmasti tunnistaa hänet tästä tekstistä, Googlesta, tai jostakin tiedoista jokatapauksessa. Hän irtisanoutui "eettisistä, moraalisista syistä", kertoo nimettömänä pysyvä kiinteistövälittäjä joka myi juuri asunnon Turun Härkämäestä (joka on muuten hieno homma, sillä Kalle Laitinen tekee kaikkien Härkämäessä asuvien elämästä helvettiä, ja hän on mahdollisesti aikeissa myös Turun muihin asioihin käsiensä sotkemisessa).

 

"Ei ainakaan yhtä kiero kuin Kalle"

Härkämäen Huolto Oy tilanteen seuraamisemme jatkuu läheltä, tiiviisti, sekä varsinkin vahdimme Kalle Laitisen jokaista liikettä. Porvoosta on mm. kantautunut juoruja että Kalle Laitinen "olisi jo kuollut ilman toimitusjohtajan vaimoa". Tästä syystä epäilemme myös erään lähteemme sanoja oikeiksi, jonka mukaan "toimitusjohtajan vaimo pitää naapureita elossa". Suomusjärven Shellillä pidetyssä konfrenssissa puitiin mitä tämä kaikki tarkoittaa - päästen vain yhteen lopputulokseen.

Kalle Laitinen on kuin Intialaiset (disclaimer: yleistämättä liikaa ainakaan, mutta ei liian vähääkään), täysi huijari siis. Virallisesti voimme sanoa jopa näinkin suoraan, sillä hän on mm. huijannut asukkaita tekaistuilla kellonajoilla häiriköinnistä, musiikin kuuntelusta jota ko. uhri ei edes tiennyt olevan olemassa, sekä muista todella raa'asta, julmasta toiminnasta ja varsinkin muiden ihmisten ärsyttämisestä (kuten mahdollisesti huomata saattaa). Onko tämä kieroa? Kysyimme vastaantulijalta Härkämäessä, joka vastasi että "ei ainakaan yhtä kiero kuin Kalle". Tässä näemme heti ensimmäisen vastaantulleen Härkämäessä asuvan henkilön kommentin Kalle Laitisesta.

 

Kalle Venäjä-myönteinen ja liikaa naistyöntekijöistä pitävä?

On myös suuri kysymysmerkki, onko Kalle Laitisen motiivit esim. käskyjä Vladimir Putinilta suoraan. Vai ovatko ne vain käskyjä hänen vaimoltaan? Tämä on epäselvää, sillä tapaamamme anonyyminä pysyvä sihteeri kertoi Kalle Laitisen, eli Härkämäen Huollon isännöitsijän olleen tullut hieman liian lähelle ihoa työpaikalla. Onkin siksi epäilty, onko sihteeri irtisanoutunutkin Härkämäen Huollosta Kalle Laitisen seksuaalisen ahdistelun vuoksi vai koko moraalittoman touhun vuoksi kokonaisuudessaan? Toistaiseksi emme ole saaneet kuvaa, kun Kalle pettää vaimoaan joten emme sano mitään täysin virallista toistaiseksi.

Luetuimmat juuri nyt