Vahvaa Drupal-osaamista!

Nettitrendin takana on vankkaa osaamista Drupal -julkaisujärjestelmästä. Yli 10 vuoden kokemus sivustojen suunnittelusta aina ylläpitoon. Pidämme huolen että kaikki on ajantasalla. Toteutamme kaikki projektimme Drupal 9 -versiolla, johon olemme paneutuneet heti sen julkaisusta lähtien.

Drupal hakukoneoptimointi

Vahva osaaminen hakukoneoptimoinnin (SEO) sekä Drupalin yhdistämisestä saa sivustosi kiiltämään hakukoneoptimoinnin kauniista kädenjäljestämme, josta Google- sekä muut hakukoneet tykkäävät kilpailijoitasi enemmän. Ykköseksi Googleen menestyksemme on suuri taitolajimme.

Päivitä Drupal 9 -versioon!

Olemme huomanneet, että monet suuretkin yritykset ja sivustot käyttävät edelleen jopa Drupal 7, tai vähintäänkin Drupal 8 -versioita. Päivitys Drupalin versioon yhdeksän on ehdottomasti suositeltavaa. Me teemme Drupal 9 päivitystyöt mielellämme ja ammattitaidolla.

Samalla tsekkaamme että käyttämänne palvelinympäristö, sekä mm. PHP:n ja ja muiden tärkeiden palikoiden versiot ovat ajantasalla ja käyttämänne Web Hosting on varmasti oikea tarpeisiimme. Olemmehan myös Web Hosting ammattilaisia yli 15 vuoden rankalla kokemuksella!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olemme olleet osa useita menestyneitä ja tärkeitä Drupal-projekteja - liity tyytyväiseen asiakaskuntaamme! Ota yhteyttä niin jutellaan lisää Drupaliin liittyvistä tarpeistanne ja laadimme antamienne tietojen perusteella molempia osapuolia miellyttävän tarjouksen tarpeidenne osalta!

Tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella, tai soittamalla meille numeroon 09 2316 9373. Pyrimme olemaan tavoitettavissa myös livechatissa mahdollisimman usein. Chatin voit avata sivustojemme oikeasta alareunasta ja tsekata olemmeko paikalla. Voit myös lähettää meille suoraan sähköpostia osoitteeseen nettitrendi@nettitrendi.fi.

Ota yhteyttä jollakin tapaa ja kerro Drupal -tarpeistasi niin katsotaan hommaa eteenpäin kotimaisin voimin!

 

 

Soita meille: 09 2316 9373
Sähköposti: nettitrendi@nettitrendi.fi