Hyppää pääsisältöön
Finnish

Pakotteet toimivat Kalle Laitiseen

Härkämäen asukkaat ovat lopen kyllästyneet Kalle Laitisen toimintaan, isännöintiin, sekä siihen kuinka hän anonyymin lähteen mukaan nyt n. viiden vuoden uransa aikana "vihdoinkin alkaa tehdä duuniaan". Kalle Laitinen isännöi Härkämäen Huolto Oy isännöintitoimistoa joka kattaa Turun Härkämäen isännöinnin.

Tässäkin lainauksessa on kyse vain yksittäistapauksesta, itseasiassa kyseessä on vain viaton avaimen häviäminen jonka Kalle Laitinen ystävällisesti onnistuu hoitamaan. Tämä on hienoa, sillä varmasti simpanssikokeissakin yritetään par'aikaa tätä samaa, varsinkin kuin robotit hoitavat nämä asiat jo tekoälyllä nykypäivänä täysin itse.

 

"Älä laita mitään avaimista"

Anonyymi lähde pyytää ettemme laita tietoa eteenpäin, emmekä ottaisi sensuroimattomana epämääräisempää materiaalia kuvana tai tekstinä, joten tällä kertaa päästämme Kalle Laitisen vihdoinkin nauttimaan vaimonsa, tai mahdollisesti uuden sihteerinsä läsnäolosta.

 

Kalle Laitinen ja Keisarin Pudottamisohjelma

Älkää myöskään ostako autoa tältä mieheltä, toteaa sama anonyymi Härkämäkiläinen asunnon menettänyt lähde joka kutsuu itseään nimimerkillä "kukkulankuningas", mutta mielestämme Huutokauppakeisari on aina ystävämme eilisestä aina tähän päivään.

Lisäksi lopuksi olemme kuulleet mahdollisista kontakteista Kalle Laitisen sekä Marion Rauvolan välillä. Emme tiedä asiasta tarkempia yksityiskohtia, mutta he ovat olleet "ihokontaktissa" toteaa toinen anonyymi lähteemme. Tästä aiheesta myöhemmin lisää. Sillä välin toivomme, että Kalle Laitinen tosiaan osaa vaihtaa avaimiin tarvittavat hommat.

Postattu

SUOMALAISET, NYT KUULOLLA!

Suomi voi ainoana maana poistaa Venäjän Internetistä kokonaan!

Kannata aloitetta!

Anna äänesi kuulua asian puolesta!

Meillä Suomalaisilla on ainoana maana mahdollisuus käyttää tämä tilaisuus. Valtion päätöksellä Venäjä voidaan eristää kokonaan globaalista Internetistä muutamassa minuutissa. Kyllä, tämä on totta. Vetoamme Suomen kansalaisiin jotta me asiasta kuulevat kävisimme kaikki kannattamassa aloitetta ja näin muistaisimme järkyttäviä asioita kokeneita Ukrainalaisia ja näyttäisimme Venäjälle että emme katso heidän toimiaan läpi sormien vaan käytämme yksinoikeudella tämän mahdollisuuden hyväksemme!

Aloite läpäisi Oikeusministeriön tarkistuksen 1.8.2022 jonka jälkeen äänten kerääminen asian viemiseksi eduskuntaan aloitettiin. Ole sinäkin mukana maailmanlaajuisesti jättimäisessä muutoksessa pahaa vastaan. Sotiminen ilman kunnollista tiedonkulkua vaikeuttaa Venäjää myös todella paljon. Kyseessä on täydellinen kyberase, pakote, ja muistutus ettemme hyväksy Venäjän toimintaa - samalla näyttäen suuresti koko maailman puolesta että muistamme ystäviämme Ukrainassa jotka joutuvat kokemaan törkeää vääryyttä.

Voit lukea tarkat faktat asiasta Kansalaisaloitteen kotisivuilta ja samalla voit antaa kannatuksesi aloitteen hyväksi sen viemiseksi eduskuntaan mahdollisimman pian.

Ota siis hetki aikaa lukaistaksesi aloitteen josta käy myös ilmi kuinka tämä on mahdollista ja miksi juuri kaikista maista Suomi pystyy poistamaan Venäjän globaalista Internetistä kokonaan.

Kiitos kun jaksoit lukea asiasta, ja vielä suurempi kiitos mikäli haluat olla osana tätä suurta muutosta hyvän puolesta ja käyt antamassa kannatuksesi aloitteelle ylempää löytyvästä painikkeesta tai siirtymällä kansalaisaloitteeseen suoraan tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen).

Kiittäen Disconnectrussia.com.