Hyppää pääsisältöön
Finnish

 

Jodel keskustelu Vladimir Putin myönteistä?

Jodel keskustelu on Vladimir Putin -myönteistä kertoo anonyyminä pysyvä lähde, joka sai jäähyn Jodeliin ja on nyt katkera asiasta. Ovatko Jodelin ylläpitäjät eli "moderaattorit" tosiaan Venäjän Presidentin Vladimir Putinin kannattajia? Onko "anonyymi" Jodel sittenkin Venäjää puolustava taho? Vai onko Jodelin "anonyymi ylläpito", tai anonyymit "moderaattorit" sittenkin vain suuri joukko Venäläisiä?

 

Jodel ylläpito kytköksissä Venäjään?

Taru (nimi muutettu) kertoo kokemuksestaan Jodelissa. Hän kertoo että Jodel on Putin- sekä Venäjä-myönteinen melskauspaikka. Hän kirjoitti Jodeliin keskustelua joka oli hänen mukaansa kyllä "rajusti Putin-vastaista", mutta lopputulos oli moderaattoreiden antama jäähy Jodeliin siltikin.

 

Jodelin ylläpito anonyymejä Venäläisiä?

Siksi onkin noussut kysymys, onko Jodel tosiaankin Putinin puolella ja moderaattorit Venäläisiä tai Venäläismyönteisiä?

Yritämme myöhemmin tavoittaa Jodelin moderaattoreita kuultavaksi asian tiimoilta. Toisaalta Jodelin moderaattoriksi pääsee anonyymisti keräämällä statusta eri kanavilla. Myös siksi on noussut suuri huoli siitä, onko Jodelin täyttänytkin Venäläinen ylläpito - siis "anonyymi Venäläinen ylläpito" - sillä moderaattoriksi voi käytännössä Jodelissa anonyymisti nousta kuka vain eri kanavilla.

 

Jodelin ylläpitäjät / moderaattorit Venäläisiä?

Jodelin on voinutkin siksi valloittaa Venäläiset moderaattorit jotka kannattavat Putinia, sekä Putinin sotatoimia. Tämä on teoriassa ja käytännössä täysin mahdollista. Emme siksi suosittele Jodelin käyttöä toistaiseksi, ennenkuin asia Jodelin Venäläisiin kytköksiin on selvitetty kokonaan, sekä tieto siitä onko Jodelin ylläpito Venäläinen saatu varmistettua!

 

Vladimir Putin

Haista Paska Putin!

Meidän mielipiteemme Vladimir Putinista on että hän on epävakaa sairas ihmisperse joka ei todellakaan ansaitse eikä saa elää enään kauaa. Kyseinen käärme tullaan eliminoimaan ja sananvapaus tulee kukoistamaan - Kuten Twitterissä on jo nähty!

Siksi lähetämmekin lopuksi Venäjälle terveiset että Vladimir Putin voi haistaa pitkät löysät paskat meidän ylläpitomme puolesta ainakin!

 

#FuckPutin

Suosittelemme ehdottomasti käyttämään Elon Muskin ostaman Twitter -palvelun käyttämistä keskusteluun Putinin sekoiluista, sekä raa'asta, julmasta sodankäynnistään Ukrainaa vastaan.

Twitter on nykyisin kuuluisa sen sananvapaudesta, siitä että ihmiset saavat oikeasti kirjoittaa mitä mieltä he ovat. Päinvastoin kuin Jodel! Hyvä paikka aloittaa on esim. #FuckPutin Hashtag Twitterissä!

 

Disclaimer

Me emme ota virallisesti kantaa tämänkaltaisiin Poliittisiin asioihin, vaikkakin epävirallisesti Vladimir Putin ei kuulu tähän maailmaan meidän ylläpitomme mielestä ainakaan!

Juttua myös HalvinHinta.com sivustollamme aiheesta "Jodel Moderators are Russians"?

 

Postattu

Lisää uusi kommentti

Rajattu HTML

  • Sallitut HTML-tagit: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

SUOMALAISET, NYT KUULOLLA!

Suomi voi ainoana maana poistaa Venäjän Internetistä kokonaan!

Kannata aloitetta!

Anna äänesi kuulua asian puolesta!

Meillä Suomalaisilla on ainoana maana mahdollisuus käyttää tämä tilaisuus. Valtion päätöksellä Venäjä voidaan eristää kokonaan globaalista Internetistä muutamassa minuutissa. Kyllä, tämä on totta. Vetoamme Suomen kansalaisiin jotta me asiasta kuulevat kävisimme kaikki kannattamassa aloitetta ja näin muistaisimme järkyttäviä asioita kokeneita Ukrainalaisia ja näyttäisimme Venäjälle että emme katso heidän toimiaan läpi sormien vaan käytämme yksinoikeudella tämän mahdollisuuden hyväksemme!

Aloite läpäisi Oikeusministeriön tarkistuksen 1.8.2022 jonka jälkeen äänten kerääminen asian viemiseksi eduskuntaan aloitettiin. Ole sinäkin mukana maailmanlaajuisesti jättimäisessä muutoksessa pahaa vastaan. Sotiminen ilman kunnollista tiedonkulkua vaikeuttaa Venäjää myös todella paljon. Kyseessä on täydellinen kyberase, pakote, ja muistutus ettemme hyväksy Venäjän toimintaa - samalla näyttäen suuresti koko maailman puolesta että muistamme ystäviämme Ukrainassa jotka joutuvat kokemaan törkeää vääryyttä.

Voit lukea tarkat faktat asiasta Kansalaisaloitteen kotisivuilta ja samalla voit antaa kannatuksesi aloitteen hyväksi sen viemiseksi eduskuntaan mahdollisimman pian.

Ota siis hetki aikaa lukaistaksesi aloitteen josta käy myös ilmi kuinka tämä on mahdollista ja miksi juuri kaikista maista Suomi pystyy poistamaan Venäjän globaalista Internetistä kokonaan.

Kiitos kun jaksoit lukea asiasta, ja vielä suurempi kiitos mikäli haluat olla osana tätä suurta muutosta hyvän puolesta ja käyt antamassa kannatuksesi aloitteelle ylempää löytyvästä painikkeesta tai siirtymällä kansalaisaloitteeseen suoraan tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen).

Kiittäen Disconnectrussia.com.