Hyppää pääsisältöön
Finnish

Jaakko Sahonen - Huonoin Kiinteistövälittäjä

Jaakko Sahonen on Kodit.io:n surkean huono kiinteistönvälittäjä. Viidennen sukupolven Turkulainen, Jaakko Sahonen on todella huono esimerkki kiinteistönvälittäjästä. Jaakko Sahosen ammattitaitoon ei kannata luottaa.

 

Kodit.io Nolasi Itsensä

Jaakko Sahosen edustama Kodit.io kiinteistövälityspalvelu on täyttä humpuukkia. Nettitrendin toimittajalla on omakohtaista kokemusta siitä, kuinka esimerkiksi Turun Härkämäen jokseenkin hyvän lähiöalueen parasta asuntoa ei Jaakko Sahonen saanut myytyä sopimusehdon aikana edes, eli yli neljässä kuukaudessa.

 

Jaakko Sahonen - Suuret puheet, pienet pal.. teot

Silti Jaakko Sahonen pröystäilee kuinka hän pystyy myymään Turussa asuntoja. Fakta on, että kyseessä on ahne, saamaton, surkea esimerkki sekä täydellinen Kodit.io esimerkki täysin fiaskosta kiinteistövälitystoiminnasta.

Toimittajamme sai Jaakko Sahoselta myös siivouslaskun esittelystä, jota ei koskaan pidettykään, sekä täysin sopimusehtojen vastaisesti hän peri siivouskuluja asunnosta jota hän ei saanut sopimusehtojen neljässä kuukaudessakaan myytyä.

Älkää luottako Jaakko Sahoseen. Kyseessä on Kodit.io ammattitaidoton, surkea alan "ammattilainen".

 

Jaakko tunnustaa typeryytensä

Toimittajamme sai Jaakolta seuraavanlaisen pahoittelutekstiviestin, saatuaan ensin satikutia kahdelta esimieheltään, Kodit.io:n toimitusjohtajaa myöten. Jopa hän häpesi Jaakko Sahosen toimintaa mutta antaa hänen silti jatkaa edustamassaan yrityksessä.

Jaakon viesti:

"Otan siivouslaskun omaan tyhmyyteeni."

Tyhmyyttä tosiaan löytyy!

 

Kodit.io on ammattitaidoton asian suhteen

Kodit.io:n toimitusjohtaja jonka kanssa Nettitrendin toimittaja jutteli, hän häpesi Jaakon toimintaa ja kertoi voivansa lisäpalveluna "pikamyydä talon". Tähän ei hirveästi luottoa ollut kyseisen kiinteistövälitystoimiston osalta.

 

Postattu

Lisää uusi kommentti

Rajattu HTML

  • Sallitut HTML-tagit: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

SUOMALAISET, NYT KUULOLLA!

Suomi voi ainoana maana poistaa Venäjän Internetistä kokonaan!

Kannata aloitetta!

Anna äänesi kuulua asian puolesta!

Meillä Suomalaisilla on ainoana maana mahdollisuus käyttää tämä tilaisuus. Valtion päätöksellä Venäjä voidaan eristää kokonaan globaalista Internetistä muutamassa minuutissa. Kyllä, tämä on totta. Vetoamme Suomen kansalaisiin jotta me asiasta kuulevat kävisimme kaikki kannattamassa aloitetta ja näin muistaisimme järkyttäviä asioita kokeneita Ukrainalaisia ja näyttäisimme Venäjälle että emme katso heidän toimiaan läpi sormien vaan käytämme yksinoikeudella tämän mahdollisuuden hyväksemme!

Aloite läpäisi Oikeusministeriön tarkistuksen 1.8.2022 jonka jälkeen äänten kerääminen asian viemiseksi eduskuntaan aloitettiin. Ole sinäkin mukana maailmanlaajuisesti jättimäisessä muutoksessa pahaa vastaan. Sotiminen ilman kunnollista tiedonkulkua vaikeuttaa Venäjää myös todella paljon. Kyseessä on täydellinen kyberase, pakote, ja muistutus ettemme hyväksy Venäjän toimintaa - samalla näyttäen suuresti koko maailman puolesta että muistamme ystäviämme Ukrainassa jotka joutuvat kokemaan törkeää vääryyttä.

Voit lukea tarkat faktat asiasta Kansalaisaloitteen kotisivuilta ja samalla voit antaa kannatuksesi aloitteen hyväksi sen viemiseksi eduskuntaan mahdollisimman pian.

Ota siis hetki aikaa lukaistaksesi aloitteen josta käy myös ilmi kuinka tämä on mahdollista ja miksi juuri kaikista maista Suomi pystyy poistamaan Venäjän globaalista Internetistä kokonaan.

Kiitos kun jaksoit lukea asiasta, ja vielä suurempi kiitos mikäli haluat olla osana tätä suurta muutosta hyvän puolesta ja käyt antamassa kannatuksesi aloitteelle ylempää löytyvästä painikkeesta tai siirtymällä kansalaisaloitteeseen suoraan tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen).

Kiittäen Disconnectrussia.com.