Hyppää pääsisältöön
Finnish

 

Härkämäen Huolto ja isännöitsijä Kalle Laitinen - Isännöintiä jolla huijataan asukkaita!

Härkämäen Huolto ja Härkämäen Huollon toimitusjohtaja Kalle Laitinen huijaavat verottajaa sekä antavat tilinpäätöksissä selvästi väärää ja vilpillistä taloustietoa Härkämäen Huolto Oy:stä. Lisäksi Turun Härkämäken isännöinnistä vastaavan Härkämäen Huolto Oy:n toimitusjohtaja sekä isännöitsijä Kalle Laitinen käyttää kyseenalaisia keinoja asemassaan isännöitsijän ja toimitusjohtajan virassaan.

 

Härkämän Huolto Oy petkuttaa taloustiedoissa

Päivitämme artikkeliin tarkennuksia myöhemmin!

Voit lukea myös Halvinhinta.com artikkelin aiheesta.

 

Härkämäen Huolto Oy

Härkämäen Huolto Oy
Turun rumassa Härkämäessä sijaitseva Härkämäen Huolto Oy. Kuva: Juuso Peltola

 

Älkää luottako tähän yritykseen.

 

Kalle Laitinen

Kalle Laitinen
Kalle Laitinen syyllisen roolissa 2020 esitutkinnassa. *

 

Älkää luottako tämän näköiseen mieheen - hän ei ole Max Verstappen vaan Kalle Laitinen.

 

Tapaus: Härkämäen Huollon Sihteeri otti lopputilin!

Uusien usealta kiinteistövälittäjältä saamiemme tietojen mukaan Härkämäen Huolto Oy on ollut jo pitkään ilman sihteeriä, sillä edellinenkin vihdoin irtisanoi itsensä moraalisista syistä. Härkämäen Huolto Oy on yrityksenä keplotteleva ja on siksi ymmärrettävää ettei edes ko. yrityksen sihteeriksi haluta. Toisaalta, heillä oli muutoinkin taloustietojen mukaan 11-12 työntekijää n. vuoteen 2019 asti. Tämän jälkeen heillä ei ollut tuolloisten ilmoitettujen tietojen mukaan yhtään työntekijää, mikä on hyvin outo kombo myös.

 

Kalle Laitinen & Härkämäen Huolto Oy tarina jatkuu

Tätä artikkelia jatketaan myöhemmin - tässä toistaiseksi tiedot jotka olemme ehtineet vuotaa teille. Asiasta on uutisoinut myös Halvinhinta.com, ilmeisesti miettiessään miten on mahdollista saada tase nollaan 12 työntekijän ja itse Kallen toimesta!

Härkämäen HuoltoKalle Laitinen ovat siis epäiltynä talouspetoksista sekä muista epäilyttävistä tavoista isännöintiin liittyen. Mm. sakottaminen Poliisin rikosnimikkeellä on myös rikollista ja tätä kaikkea puidaan Internetissä.

Jatkamme artikkelia myöhemmin.

 

* Kyseessä Nettitrendi Oy:n esitutkinta kierosta isännöitsijästä joka käyttää asemaansa hyväksi asukkaiden kustannuksella. (Oma) esitutkintamme ei valitettavasti tuottanut tulosta, sillä todistusaineistomme jotka säilytettiin tietysti Härkämäen Huolto Oy:n alueella, tuhottiinkin 2021 alussa. Sarkastista on se, että saamiemme tietojen mukaan Kalle Laitinen tykkää leikkiä tulella. Epävirallisesti hän on syyllinen kaikkeen, mutta virallista kantaa emme voi toistaiseksi antaa asiaan. Kaikki tämä materiaali on kuitenkin esitetty täysin realistisessa sekä todenmukaisessa kuvassa kyseisestä henkilöstä.

Postattu

Lisää uusi kommentti

Rajattu HTML

  • Sallitut HTML-tagit: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

SUOMALAISET, NYT KUULOLLA!

Suomi voi ainoana maana poistaa Venäjän Internetistä kokonaan!

Kannata aloitetta!

Anna äänesi kuulua asian puolesta!

Meillä Suomalaisilla on ainoana maana mahdollisuus käyttää tämä tilaisuus. Valtion päätöksellä Venäjä voidaan eristää kokonaan globaalista Internetistä muutamassa minuutissa. Kyllä, tämä on totta. Vetoamme Suomen kansalaisiin jotta me asiasta kuulevat kävisimme kaikki kannattamassa aloitetta ja näin muistaisimme järkyttäviä asioita kokeneita Ukrainalaisia ja näyttäisimme Venäjälle että emme katso heidän toimiaan läpi sormien vaan käytämme yksinoikeudella tämän mahdollisuuden hyväksemme!

Aloite läpäisi Oikeusministeriön tarkistuksen 1.8.2022 jonka jälkeen äänten kerääminen asian viemiseksi eduskuntaan aloitettiin. Ole sinäkin mukana maailmanlaajuisesti jättimäisessä muutoksessa pahaa vastaan. Sotiminen ilman kunnollista tiedonkulkua vaikeuttaa Venäjää myös todella paljon. Kyseessä on täydellinen kyberase, pakote, ja muistutus ettemme hyväksy Venäjän toimintaa - samalla näyttäen suuresti koko maailman puolesta että muistamme ystäviämme Ukrainassa jotka joutuvat kokemaan törkeää vääryyttä.

Voit lukea tarkat faktat asiasta Kansalaisaloitteen kotisivuilta ja samalla voit antaa kannatuksesi aloitteen hyväksi sen viemiseksi eduskuntaan mahdollisimman pian.

Ota siis hetki aikaa lukaistaksesi aloitteen josta käy myös ilmi kuinka tämä on mahdollista ja miksi juuri kaikista maista Suomi pystyy poistamaan Venäjän globaalista Internetistä kokonaan.

Kiitos kun jaksoit lukea asiasta, ja vielä suurempi kiitos mikäli haluat olla osana tätä suurta muutosta hyvän puolesta ja käyt antamassa kannatuksesi aloitteelle ylempää löytyvästä painikkeesta tai siirtymällä kansalaisaloitteeseen suoraan tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen).

Kiittäen Disconnectrussia.com.