Hyppää pääsisältöön
x

 

Hae Credigo lainaa

 

Iltalehti

Iltalehti on Suomen suurin uutismedia, joka tarjoaa sisältöä niin verkossa kuin painetussa lehdessä. Se tarjoaa lukijoilleen ajankohtaisia ja mielenkiintoisia uutisia, joiden lisäksi se tarjoaa asiaa koskevia artikkeleita, blogikirjoituksia ja lehtijuttuja. Iltalehti pyrkii myös lisäämään lukijoidensa tietämystä ajankohtaisista asioista ja eri aihealueista. Iltalehti on ollut olemassa vuodesta 1994.

 

Iltalehden uusimmat uutiset:

 

Suosittu keskusteluohjelma on jäänyt tauolle. Ohjelmapaikalla nähdään tänään dokumentti. Juontaja-toimittaja Arto Nybergin luotsaaman keskusteluohjelman kevätkauden viimeinen jakso esitettiin viime sunnuntaina. Viimeisessä jaksossa vieraana olivat dekkarikirjailija Satu Rämö, ex-jääkiekkoilija Ossi Väänänen ja muusikko Yari. Monille suomalaisille Arto Nybergin jääminen tauolle tarkoittaa tuntuvaa aukkoa sunnuntai-illan ohjelmistoon, sillä keskusteluohjelmalla on ollut alkuvuoden aikana parhaimmillaan yli puoli miljoonaa katsojaa. Asiasta kertoo Iltalehti.

Su, 26.03.2023 - 08:31
Yllätyksen musisoinnista vastaavat Asko Kallosen hyvät ystävät Samuli Edelmann ja Leri Leskinen. Laulu rakkaudelle -ohjelman kolmas tuotantokausi huipentuu koosteeseen ikimuistoisimmista yllätyksistä. Mukana on myös yksi ennennäkemätön yllätys, joka tuttuun tapaan on ylistys rakkaudelle, kunnioitukselle ja ystävyydelle. Pitkän uran suomalaisessa musiikkibisneksessä tehnyt Asko Kallonen saa koskettavan yllätyksen puolisoltaan kirjailija Katja Kalliolta sekä hyviltä ystäviltään Leri Leskiseltä ja Samuli Edelmannilta. Asiasta kertoo Iltalehti.

Su, 26.03.2023 - 08:11
Neuvotteluiden kerrotaan olevan jo pitkällä. Kanadalainen telakkayhtiö Davie on ostamassa Helsingin telakan, kertoo Helsingin Sanomat. Lehden mukaan yrityskaupasta on käyty salaisia neuvotteluja vuodenvaihteesta alkaen, ja neuvottelut ovat pitkällä. Asiasta kertoo Iltalehti.

Su, 26.03.2023 - 06:30
Suomen listavaalijärjestelmässä vertaillaan ehdokkaiden vertauslukuja, ei henkilökohtaisia äänimääriä. Suomessa on listavaali. Vertailtavana ovat ensisijaisesti puolueiden ja vaaliliittojen äänimäärät, eivät ehdokkaiden. Puolueet saavat kansanedustajia kustakin vaalipiiristä suhteellisen ääniosuutensa mukaan. Suomessa on käytössä d’Hondtin vaalitapa. Vaalitapa on nimetty keksijänsä, belgialaisen matemaatikon Victor d’Hondtin, mukaan. Asiasta kertoo Iltalehti.

Su, 26.03.2023 - 06:30
Suihkuhävittäjä Messerschmitt Me 262:n nopeus löi kirkkaasti laudalta vastustajan hävittäjät, ja sen neljä tykkiä repivät pommikoneet kappaleiksi. Saksalaisinsinöörien mestariluomus ilmestyi Euroopan taivaalle liian myöhään – Liittoutuneiden onneksi. Maaliskuun 24. päivänä 1945 Walter Schuck nautti suihkuhävittäjänsä voimasta sen rynnätessä yläilmoihin. Hän oli lentämässä korkeuslentoa siipimiehen varmistaessa ilmatilaa liittoutuneiden hävittäjien varalta. Kaksikko oli noussut 9 000 metriin, kun kuulokkeista räsähti ilmoitus Berliinin lähistöllä lentävistä vihollistiedustelijoista. Asiasta kertoo Iltalehti.

Su, 26.03.2023 - 06:00
Elastinen muistelee ohjelmassa edesmennyttä Olli Lindholmia. Elastinen tunnetaan leveästä virneestään ja pettämättömän positiivisesta asenteestaan. Tällä The Voice of Finlandin tuotantokaudella hänestä on nähty silti muitakin puolia. Edellisessä, perjantaina tulleessa jaksossa Elastinen väläytti yllättävänkin suorasukaista otettaan. Hän kertoi yhdelle laulajalle näkemyksensä kaunistelematta: hänestä muut kilpailijat olivat tätä parempia. Päätösvaltaa käyttivät Toni ja Sipe, jotka olivat kylläkin kollegansa kanssa samoilla linjoilla. Asiasta kertoo Iltalehti.

Su, 26.03.2023 - 06:00
Eteläisessä Suomessa sunnuntaiaamu valkenee monin paikoin valkeana. Forecan mukaan sunnuntaiaamu valkenee etelässä monin paikoin valkeana. Sunnuntaina etelässä ja kaakossa saadaan lumisateita etenkin rannikolla. Lumisateet ajoittuvat aamuun ja iltaan. Asiasta kertoo Iltalehti.

Su, 26.03.2023 - 05:21
Donald Trump piti ensimmäisen vaalitilaisuutensa Wacon kaupungissa Texasissa lauantaina. Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump aloitti vaalikampanjointinsa lauantaina Texasissa. Uutistoimisto Reutersin mukaan Wacon kaupungissa pitämässään kampanjatilaisuudessa Trump muun muassa haukkui häntä tutkivia syyttäjiä sekä käytti puheessaan synkkää ja salaliittoihin viittaavaa kieltä. Asiasta kertoo Iltalehti.

Su, 26.03.2023 - 02:58
Mississipin osavaltion tornadoalueilla on kuollut ainakin 26 ihmistä. Etsintä- ja pelastustoimet ovat käynnissä. Ainakin 26 ihmistä on saanut surmansa ja kymmeniä loukkaantunut ukkosmyrskyjen aiheuttamissa tornadoissa Mississipin osavaltiossa Yhdysvalloissa, uutisoi Reuters. Osavaltion viranomaisten mukaan perjantai-iltana raivonneen myrskyn jäljiltä myös satoja ihmisiä on jäänyt vaille kotia. Lisäksi neljän ihmisen kerrotaan olevan kateissa. Asiasta kertoo Iltalehti.

Su, 26.03.2023 - 00:41
Tähän artikkeliin on koottu Venäjän hyökkäyssodan tärkeimmät tapahtumat lauantailta 25. maaliskuuta. Venäjä on tehnyt Valko-Venäjän kanssa sopimuksen taktisten ydinaseiden sijoittamisesta Valko-Venäjän maaperälle, uutisoi Reuters. Uutistoimisto siteeraa venäläistä valtio-omisteista uutistoimisto Tassia. Sen mukaan Venäjä on jo siirtänyt Valko-Venäjälle 10 ilma-alusta, jotka kykenevät kantamaan taktisia ydinaseita. Tassin mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi lauantaina, ettei tuleva liike riko kansainvälistä ydinsulkusopimusta. Putin vertaa toimea siihen, mitä Yhdysvallat tekee Euroopassa. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 23:29
Rovaniemelle on avattu Suomen pohjoisin ja Lapin ensimmäinen krematorio. Tätä ennen tuhkahautaus on voinut vaatia jopa yli tuhannen kilometrin kuljetukset. Tuhkahautaukset ovat lisääntyneet Suomessa tasaisesti. Nykyään ne muodostavat jo yli 60 prosenttia kaikista hautauksista. Pohjois-Suomessakin niiden suosio on kasvanut, mutta erityisesti Lapin ongelmana on ollut se, että lähimmät krematoriot ovat sijainneet Oulussa ja Kajaanissa. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 23:01
Aleksander Barkovin kallistuminen Suomen maajoukkueeseen oli isku venäläisille. NHL:n tähdistöön kuuluva ja kerran liigan parhaana kahden suunnan pelaajana palkittu Aleksander Barkov teki maanantaina historiaa nousemalla edustamansa joukkueen Florida Panthersin tehokkaimmaksi kiekkoilijaksi. Red Wingsiä vastaan tullut syöttöpiste nosti 27-vuotiaan hyökkääjän tehosaldon lukemaan 614. Ennätyksestä kirjoitettiin myös Venäjällä. Championatin uutisartikkelissa jopa harmitellaan, ettei Barkov kuulu venäläisten leiriin. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 22:54
One Directionista tutun Liam Paynen uskotaan tehneen kauneuskirurgisia muutoksia kasvoilleen. Liam Payne, 29, muistetaan parhaiten brittiyhtye One Directionin jäsenenä. Yhtyeen hajoamisen jälkeen Payne on luonut soolouraa. Hänen soolouransa tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Strip That Down ja For You. Paynen muuttunut ulkonäkö on puhuttanut tähden faneja viime aikoina sosiaalisessa mediassa. Verrattuna muutaman vuoden takaisiin kuviin, laulajan piirteet ovat selvästi kulmikkaammat kuin ennen. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 22:44
Buddy Hieldin sentterishow paljastui tv-kuvista. NBA lätkäisi Buddy Hieldille 25 000 dollarin sakot. Indiana Pacersin tähtipelaaja heilutteli tiistai-iltana sentteriään Hornets-matsin toisella neljänneksellä. Hieldin toiminta näky tv-kuvissa. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 22:10
Video näyttää, kuinka Ukraina häiritsee Venäjän linnoituspuuhia syvällä etulinjan takana. Venäjän yksinäinen kaivuri pellon reunassa joutuu videolla Ukrainan droonin uhriksi. Tilannestudion asiantuntijan Emil Kastehelmen mukaan kyseessä on epätyypillinen, mutta varsin toimiva, droonipommitus. – Tässä tallentui harvinaisempi kohde, mutta sitäkin loogisempi, Kastehelmi kuvailee videota. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 21:58
Korealainen SsangYong ei ole viime vuosina ollut automarkkinoiden terävintä kärkeä. Se on kuitenkin hoippumassa konkurssin partaalta takaisin riviin. Jos Suomessa kaupan olevista automerkeistä pitäisi listata ne tehokkaimmin unohdetut, niin SsangYong olisi varmasti listan kärjessä. Ensimmäisen kerran sen saapui meikämarkkinoille reilut 30 vuotta sitten yhdellä, Mercedeksen tekniikkaan perustuneella maasturilla nimeltä Musso. SsangYongin häipyminen tapahtui vähin äänin eikä kukaan oikein huomannut missä vaiheessa, mutta paluun Suomeen merkki teki vuonna 2015. Mallisto koostui lähinnä edullisista katumaastureista, joista tuolloin kirjoitti muun muassa Iltalehti. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 21:52
Eeli Tolvanen teki kaksi maalia entisessä kotihallissaan Nashvillessä. Eeli Tolvanen kuritti kahdella maalilla entistä seuraansa, kun Seattle Kraken voitti Nasvhille Predatorsin 7–2-lukemin. Tolvanen aloitti tämän kauden Predators-paidassa, mutta Nashville asetti hyökkääjän siirtolistalle joulukuussa. Kraken poimi lopulta suomalaisen riveihinsä. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 21:51
Oikeusministeriön vaalijohtaja Arto Jääskeläinen pitää tärkeänä, että ehdokkaat eivät pelästy pahoinpitelytapausta. – Tämä on ehdottoman tuomittavaa, vaalijohtaja Arto Jääskeläinen oikeusministeriöstä sanoo Iltalehdelle kokoomuksen konkaripoliitikko Ben Zyskowicziin lauantaina kohdistuneesta hyökkäyksestä. Jääskeläinen toteaa, että kyseessä on vaalihäirinnän kaikkein vakavin muoto, kun ehdokkaisiin ryhdytään käymään fyysisesti käsiksi. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 21:35
Toimittaja Katri Utula ja yleisurheilija Jade Nyström kohtasivat toisensa kaksintaistelussa. Lauantai-illan Farmi-jaksossa pehtooriksi valittu SUSAnna Penttilä nimesi Katri Utulan kaksintaisteluun. Katri sai valita yhden kilpailijoista, jonka hän kohtaisi areenalla. Hän mainitsi Sampo Kaulasen olevan yksi potentiaalinen vastus, jonka hän haastaisi. Lopulta Katri päätyi valitsemaan kuitenkin Jade Nyströmin. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 21:30
Norja on ainoa maa, jossa hiihdon olympiavoittaja voi joutua täysin paitsioon. Ragnhild Haga on itkenyt kauden aikana lohduttomasti sekä ilosta että surusta. Se oli jymypaukku. Ragnhild Haga, 32, joutui katsomaan koko MM-kisat sivusta, mutta hiihti viikko Planican jälkeen Holmenkollenilla historian ensimmäisen naisten 50 kilometrin maailmancup-mittelön voittoon. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 21:12
Opetusministeri Li Andersson vieraili Luokan edessä -ohjelmassa. Luokan edessä -ohjelmassa puoluejohtajat joutuvat todellisen tenttauksen kohteeksi, kun lapset pääsevät esittämään heille kiperiä kysymyksiä. Uusimmassa jaksossa vasemmistoliiton puheenjohtaja ja opetusministeri Li Andersson joutuu vastaamaan lasten kysymyksiin rahasta. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 21:05
Nopealiikkeinen objekti tallentui videolle 18. maaliskuuta Englannin Warminsterissä. Maaliskuun 18. päivänä kuvatuissa videoissa näkyy, että tuntematon lentävä esine liikkuu hämmästyttävän suurella nopeudella Warminsterin Clay Hillillä, Isossa-Britanniassa. Kuvaaja itse uskoo vahvasti, että videolla lentävän esineen olleen UFO ja ettei kyseessä olisi lintu. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 21:03
Viemäriputken rikkoutumisen syytä selvitetään. Osa kahvilan asiakkaista sai jätevettä päälleen Helsingin keskustassa sijaitsevassa kauppakeskus Forumissa perjantaina. Iltalehteen yhteyttä ottaneen silminnäkijän mukaan tapaus sattui Forumin Espresso House -kahvilassa noin kello 17.30. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 21:00
Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä hehkutti tulevaa. Lahden Pelicans koki lauantaina 1–5-murskatappion KalPaa vastaan Kuopiossa. Tuloksen myötä joukkueiden välinen pudotuspelisarja venyi seitsemänteen otteluun, joka pelataan ensi viikon tiistaina. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 20:49
Mikko Rantanen rikkoo lähiaikoina äärettömän arvostetun 50 runkosarjamaalin rajan. Colorado Avalanchen supertähti Mikko Rantanen on iskenyt 47 runkosarjamaalia tällä kaudella. Mikäli Nousiaisten härkä ei loukkaannu, rikkoo hän lähiaikoina 50 maalin rajan. 50 maalia ovat suomalaisista pommittaneet vuosien saatossa vain Jari Kurri ja Teemu Selänne. Saavutus on siis äärettömän vaativa ja harvinainen. Asiasta kertoo Iltalehti.

La, 25.03.2023 - 20:38

 

Credigo

 

Luetuimmat juuri nyt:

 

Credigo

 

Luetuimmat 24h:

 

Credigo

 

Trendaavat Instagram #uutiset 48h

 

Credigo