Hyppää pääsisältöön

Huumausaineet

Peltola: "Sanna Marin, eroilmoitus vireille eduskuntaan!"

Sanna Marinin olisi hyvä hetki jättää eroilmoitus pääministerin virastaan. Jo toista viikkoa mediassa pyörii Sanna Marinin biletys ykkösuutisina ja vuodettuja kuvia Kesärannan kotibileistä ja nakuiluista esitellään edelleen sosiaalisessa mediassa lisää. Olisiko Marinin aika pestä kätensä ja jättää tehtävänsä Suomen pääministerinä? Juuso Peltola vastaa kyllä.

"Sanna Marin erotetuksi kunnes täysi huumeseula on valmis!"

Sanna Marin tulisi erottaa ainakin väliaikaisesti virastaan Suomen pääministerinä, kunnes kansan todisteet Marinin huumausaineiden käytöstä saadaan hiljaisiksi, eli vain lähettämällä virtsanäytteet pidempään tutkimukseen - kuten normaalissa vakavammassa tapauksessa toimittaisiin kansalaisille. Nyt on kyseessä edustajamme, joka tulisi ehdottomasti hyllyttää siksi aikaa, että varmistetut tulokset Marinin virtsasta valmistuvat - mikäli niitä on edes lähetetty eteenpäin?

Marion Rauvola - Huumeita, varastelua, valehtelua

Marion Rauvola tunnetaan yksinäisenä huumeiden käyttäjänä Turussa. Hän on myös myöntänyt Subutexin käytön lisäksi olleensa ammattivaras. Marion Rauvolan raskausajasta hän on kertonut, että piti huolta "piikkien olevan puhtaita". Marion Rauvolan valheet, huumeiden käyttö, ja muu rikollistoiminta on vienyt Turkulaisen pohjalle.
Tilaa aihepiirin Huumausaineet RSS-syöte

 

 

SUOMI VOI AINOANA MAANA POISTAA VENÄJÄN GLOBAALISTA INTERNETISTÄ!

 

 

 

 

👉 LUE LISÄÄ TAI KÄY ANTAMASSA ÄÄNESI ASIAN PUOLESTA:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/10995

 

 

Kannata aloitetta!